Dolaskom u Seget Donji sigurno nećete pogriješiti jer blizina predivnih lokacija će vas oduševiti.

Istražite Marinu Baotić
Od gradova i malih mjesta pa sve do prirodnih ljepota. Samo 5 minuta udaljen grad Trogir je otok s najvećom povijesnom baštinom na svijetu, UNESCO-ov grad ožaren ljepotom prošlosti i prirode. Nalazi se u središtu Dalmacije, na sjeverozapadnom dijelu Kaštelanskog zaljeva, između Splita (21 km) i Šibenika (56 km).
Blizina zračne luke Split (8 km), izlaza na autocestu A1 (15km), trajektne luke Split (25 km) i odlična autobusna povezanost grada sa okolicom, daje Trogiru pristupačnost i otvorenost kako kopnenim tako i morskim putem. Zbog pozicije i prirodne zaštićenosti, njegova je luka omiljena destinacija i za nautičare.
Istražite Marinu Baotić
Trogir je živi mediteranski gradić koji pruža bezbrojne mugućnosti odmora, opuštanja, avanture i zabave. Uđite u grad kroz stara gradska vrata, ležerno prošetajte po gradu i pustite svojoj mašti da vas povede u prošlost. Sjednite na glavni gradski trg, uživajte u pogledu na katedralu, gradski sat i palače te popijte kavu. Popnite se na kampanel katedrale Sv. Lovre i uživajte u jedinstvenoj panorami Trogira i njegove okolice. Pustite se zavesti mirisima odlične hrane, koji će vas pratiti kroz cijeli grad.

Ako ste u Trogiru morate posjetiti Split i čuvenu Dioklecianovu palaču, možda i stati u Saloni, nekadašnjoj metropoli rimske provincije Dalmacije. Biser Hrvatske, grad Dubrovnik nalazi se svega 3 sata vožnje od Trogira.
arrow-left